Total Pageviews

Thursday, 24 March 2016

Salam semua...terima kasih

lama sungguh tak meng update blog...maaf sesangat ya.
saya tahu ramai masih menunggu ATKSD. Saya sedang cuba yang terbaik.kekangan itu di pihak saya. Buat pengetahuan saya masih mengusahakan manuskrip. Insyaallah..pengikut ATKSD kan dapat memeluk versi cetak juga nanti. Doakan saya di beri kelapangan dan kesihatan untuk terus berusaha.tq kerana menyokong dan teruskan menyokong saya..luv u guys.

hugs and kisses,
Hariissa Hariis

20 comments:

  1. Gud luck,semoga terus di lancarkan perjalanannya...

    ReplyDelete
  2. Thun silih berganti tapi buku ni x kluar2 jgk lagi..plezz do something 4 ur fans..kesian rmai yg menunggu..

    ReplyDelete
  3. Srry lama menunggu.hmpir siap.dgn pink diction publications. Insyaallah

    ReplyDelete
  4. Srry lama menunggu.hmpir siap.dgn pink diction publications. Insyaallah

    ReplyDelete
  5. Bleh bg detail tak bla kluarnya buku ni..kurang2 tau jgk bila..(buku pling lama tgu nk publish..):-(

    ReplyDelete
  6. Pesta buku dh bmula pn..novel ni still x klua lg ke..adoiiiii....jenuh mnggu..

    ReplyDelete
  7. dh bertahun tgg...tp x kuar2 lg..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Sy msh menanti...plez kuarkan novel ni,sampai jd...sy sggup menunggu asalkan berbaloi...

    ReplyDelete
  9. nvel ni nk dh kluar ka x sbrnya nk pgng nvel ni dlm bntuk cetak.hrp sgt nvel ni akn dtrbitkn.

    ReplyDelete
  10. Bila nk terbit ni.....lma dh tunggu novel ni publish....plzz make it fast

    ReplyDelete
  11. Senyap je penulis ni.jadi ke tidak novelnya..btahun2 mnunggu still xde pape..kurang2 bg la feedback kt pmbaca..sthun skli je timbul bgtau akan klua2 tp...hmmmmm...so bad..:-(

    ReplyDelete
  12. 1st novel pn mcm ni pnya lama nk kluar..bthun2 mnggu still x nmpk byg..sbuk sgt cik writer smpai readers2 tnya pn xde respond..bwk2 la jenguk2 blog wlu sbuk sgt pn..

    ReplyDelete
  13. Plizz kak, cepat skit terbitkan novel nih. Seriyes novel nih best sgt sgttt. Asyik ckp nak terbitkan tapi tak terbit2 pon lagi. Takpe kipidap. Tapi kan atleast bg lah new entry ke. Rindu sesangat dah ni kat qalish and jeffry.plizzz hope sesangat

    ReplyDelete
  14. Novel ATKSD dah terbit ke belumm.
    Lama dah menunggu

    ReplyDelete
  15. gud luck kak...semoga dipermudahkan penerbitan novel akak...

    ReplyDelete
  16. hope novel ni diterbitkan ASAP lama tunggu nihhh dah nak dekat 3 tahun x pernah lupa nak jenguk blog nak taw dah terbit ke blum :')

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Ape citer ni cik writer...dh mkn tahun dh tnggu novel x klua2..kjp kata dgn pekan..x nmpk bayang..pastu kata dgn pink diction..ponn nan hadooo...removed komen readers boleh plak..klu xde..ckp je trus terang xde bukunya..sng cite..

    ReplyDelete
  19. Boleh dh kot move on dr novel ni..bli je la novel lain yg lbh bgus..tggu pn xde kesudahan..snyp mcm x pnh wujud plak penulisnya

    ReplyDelete
  20. Alah... Bila nak update yg baru. Cepatlahhhhh.........

    ReplyDelete