Total Pageviews

Tuesday, 23 October 2012

CaK aaa!!!!!

Assalamualaikum,Ola,Salam satu GLOBAL kepada semua pembaca setia enovelku...

 1st of all, JUTAAN TERIMA KASIH kerana sudi mengikuti enovel sy yg tak seberapa ini. Sokongan korang semua amat bermakna utk sy terus berkarya.

Secondly, sy memohon maaf di atas sebarang kesilapan bahasa/ejaan yg terdapat di dalam setiap chapter. Terus terang, sy tak edit betul-betul.Korang nak sy update cepat,sy pun edit gitu-gitu je..he he  sorry yek!

Di kesempatan ini juga sy nak ucapkan SELAMAT BERCUTI, SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM DI MANA SAHAJA ANDA BERADA di dalam negara,Indonesia, Singapura,Brunei dan seluruh dunia. Kepada rakyat Malaysia yg berada di luar negara,SALAM PERANTAUAN sy ucapkan. Teruskan sokongan korang ye...terima kasih sekali lagi. Semoga cerita yg sy tulis mampu memberikan senyuman dan kebahagiaan untuk korang semua.

Kepada semua pembaca yg masih bergelar Students di luar sana, ingat! KNOWLEDGE IS POWER. BELAJAR BIAR SEMPOI,RESULT MESTI ROCKS!!!! Keep it up. Chaiyok!!!

p/s: don't worry..nanti sy update next chapter k...luv u guys!

Salam Sayang daripada,HARIISSA HARIIS A.K.A BATRISSYEA BALQISS.

3 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA, SAYA JUGA MINTA MAAF DAN MINTA AMPUN JIKALAU SEKIRA NYA FEEDBACK SAYA ADA MENGURIS PERASAAN PENULIS... (CIS MACAM BERMADAH PULAK SAYA)... HEHEHE SELAMAT BERCUTI ...

    ReplyDelete
  2. NO HAL...teruskan bagi sokongan kat sy tau! i really appreciate ur support..tq

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya aidiladha

    ReplyDelete